Dziś mamy 22 października 2020, czwartek, imieniny obchodzą:

03 października 2020

Puchar Zachodniopomorski dla Aktywnej Kcyni. Wrócili z trzema pucharami

fot. Aktywna Kcynia

fot. Aktywna Kcynia

Tym razem Aktywna Kcynia wybrała się do# Białego Boru aby sprawdzić nową trasę. Tereny piękne, ale wymagające.

Do Kcyni przyjechaliśmy z 3 pucharami:

Iwona Hernet 1 miejsce

Alicja Kaniewska 2 miejsce

Krzysztof Polowiec 3 miejsce

Na 10 km wystartowali:
Kaniewski Łukasz , Mariola Szydełko , Alicja Kaniewska . Anna Prybińska-Marciniak

NA 5km wystartowali:
Monika Adamczewska, Gryczka Majka, Paszkiet Kasia, Hernet Iwona, Nikodemska Bogna, Polowiec Alina, Komorowska Hania, Repczyńska Ewa,Polowiec Krzysztof, Wolff Michał, Paszkiet Philip, Komorowski Filip, Hernet Zdzisław.

Gratulacje dla Wszystkich zawodników.

Materiał: Łukasz Kaniewski

Autor nie wyraża zgody na komentowanie artykułu. 

Oceń artykuł: 5 10

Czytaj również

udostępnij na FB
0

Światowy Dzień bez Samochodu. Zamiast auta wybierz rower!

W dniu dzisiejszym obchodzimy Światowy# Dzień bez Samochodu. Jest to idealny czas, aby do pracy zamiast samochodem pojechać rowerem albo autobusem.

(czytaj więcej)
0

Zrób to warzywnie! Tradycyjne dania w roślinnej odsłonie

Idealny przepis na poradzenie sobie z nudą w kuchni sprowadza się do jednego słowa: #warzywa! Mimo że plony z pól i grządek mogą wydawać się mało spektakularnym elementem dań, potrafią nieźle namieszać – zwłaszcza w tradycyjnych i znanych na wylot recepturach. Gulasz, gołąbki, spaghetti, pulpety czy curry mogą smakować wyśmienicie w warzywnej wersji bez mięsa. Zapraszamy do zielonej rewolucji w kuchniach!

(czytaj więcej)
0

Zdrowa dieta na urlopie? To proste! Wystarczy pamiętać o kilku zasadach

Wyjazdy wakacyjne rządzą się swoimi prawami, a miejsca, które odwiedzamy kuszą #rozmaitymi aromatami i smakami. Jak cieszyć się wypoczynkiem bez wyrzutów sumienia i wpływu na figurę? Swoimi radami na wakacje bez wyrzeczeń dzieli się Gaja Kuroń, ekspertka dietetyczna w Kuroniowie Diety.

(czytaj więcej)
0

Sezon na grzyby w pełni. Poznajcie przepisy z tymi smakołykami

Początek jesieni nie musi oznaczać pożegnania z lokalnymi specjałami i sezonowymi #przysmakami. To pora idealna dla wszystkich miłośników grzybów. Zamiast zerkać w stronę warzywnych grządek, warto skupić się na darach prosto z lasu. Kurki, borowiki, podgrzybki, kanie, rydze, maślaki… Kulinarna wyobraźnia zaczyna pracować na najwyższych obrotach! Zastanawiacie się, jak wykorzystać te aromatyczne i pełne smaku skarby? Skorzystajcie z porad szefa kuchni Knorr i pozwólcie sobie na niezrównaną grzybową ucztę.

(czytaj więcej)