Dziś mamy 22 października 2020, czwartek, imieniny obchodzą:

18 września 2020

52-latek spowodował zdarzenie drogowe. Uciekł do pobliskiego lasu

fot. archiwum

fot. archiwum

Policjanci z Szubina zatrzymali 52-latka, który w jednej z# podszubińskich wsi spowodował zdarzenie drogowe i uciekł z miejsca. Szybko został namierzony przez dzielnicowych. Wtedy okazało się, że miał powody, by uciekać.

W minioną środę (16.09.20) dyżurny szubińskiego komisariatu został powiadomiony o zdarzeniu drogowym w jednej z wsi. Kiedy na miejsce dojechali dzielnicowi okazało się, że kierowca renault, który zawracając na trasie doprowadził do zderzenia z oplem, zaraz po zdarzeniu uciekł do pobliskiego lasu. Na podstawie informacji przekazanych przez osoby uczestniczące w kolizji mundurowi ustalili kto prowadził renault.

52-letni mieszkaniec szubińskiej gminy został zatrzymany kilka kilometrów od miejsca zdarzenia. Okazało się, że miał on powody, by uciekać. Prowadził pojazd wbrew sądowemu zakazowi, a po wtóre, był poszukiwany do odbycia kar pozbawienia wolności za przestępstwa z przeszłości.

Tego samego dnia kierowca usłyszał zarzut złamania sądowego zakazu i otrzymał mandat za spowodowanie kolizji. Po czym został przewieziony do zakładu karnego, gdzie spędzi najbliższe miesiące.

Materiał: podkom. Justyna Andrzejewska Oficer prasowy KPP Nakło nad Notecią

Oceń artykuł: 6 1

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (1) Zgłoś naruszenie zasad

    • 2 (2)

    opel, w dniu 19-09-2020 09:59:48 napisał:

    Takich to najlepiej byłoby od razu wieszać na najbliższej gałęzi!

    odpowiedz

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Zabiegi dla panów
Sypialnia Dąb Sonoma i wstawki w połyskującej bieli
Meble systemowe w wybarwieniu Dąb Naturalny
Remonty mieszkań
Pomoc przy kontroli ZUS
od 50PLN
Botox i wypełniacze
Novitus Deon E
sugerowana cena producenta: 2816,70PLN
Fotokubek magiczny
29,90PLN
0

Światowy Dzień bez Samochodu. Zamiast auta wybierz rower!

W dniu dzisiejszym obchodzimy Światowy# Dzień bez Samochodu. Jest to idealny czas, aby do pracy zamiast samochodem pojechać rowerem albo autobusem.

(czytaj więcej)
0

Zrób to warzywnie! Tradycyjne dania w roślinnej odsłonie

Idealny przepis na poradzenie sobie z nudą w kuchni sprowadza się do jednego słowa: #warzywa! Mimo że plony z pól i grządek mogą wydawać się mało spektakularnym elementem dań, potrafią nieźle namieszać – zwłaszcza w tradycyjnych i znanych na wylot recepturach. Gulasz, gołąbki, spaghetti, pulpety czy curry mogą smakować wyśmienicie w warzywnej wersji bez mięsa. Zapraszamy do zielonej rewolucji w kuchniach!

(czytaj więcej)
0

Zdrowa dieta na urlopie? To proste! Wystarczy pamiętać o kilku zasadach

Wyjazdy wakacyjne rządzą się swoimi prawami, a miejsca, które odwiedzamy kuszą #rozmaitymi aromatami i smakami. Jak cieszyć się wypoczynkiem bez wyrzutów sumienia i wpływu na figurę? Swoimi radami na wakacje bez wyrzeczeń dzieli się Gaja Kuroń, ekspertka dietetyczna w Kuroniowie Diety.

(czytaj więcej)
0

Sezon na grzyby w pełni. Poznajcie przepisy z tymi smakołykami

Początek jesieni nie musi oznaczać pożegnania z lokalnymi specjałami i sezonowymi #przysmakami. To pora idealna dla wszystkich miłośników grzybów. Zamiast zerkać w stronę warzywnych grządek, warto skupić się na darach prosto z lasu. Kurki, borowiki, podgrzybki, kanie, rydze, maślaki… Kulinarna wyobraźnia zaczyna pracować na najwyższych obrotach! Zastanawiacie się, jak wykorzystać te aromatyczne i pełne smaku skarby? Skorzystajcie z porad szefa kuchni Knorr i pozwólcie sobie na niezrównaną grzybową ucztę.

(czytaj więcej)